שלום ד"ר סוריאנו!

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

30/11/2014 | 11:19 | מאת: אני

אני בת-26 לפני כ-שנה וחצי אובחנתי בלפרסקופיה באנדו' ואדנו' ברמה בינונית. בניתוח נמצאו הידבקויות והוסר הפריטנאום-השמאלי. מאז-נכנסתי להריון טבעי אך הוא הסתיים בשבוע 12-עקב זיהום. מאז-חזרו לי הכאבים ואף הוחמרו קיבלתי זריקת לוקרין שהשפיעה עליי לחצי שנה. כרגע אני מנסה להרות מזה כחצי שנה אני ללא דיכוי או גלולות כלל. כאבי האנדו' עזים.כאבים ביחסים עזים מאד ובווסת תחושת עלפון וכאבים ביציאות ובזמן מתן שתן. וכאבים בזמן ישיבה..בטן ואגן-שורה תחתונה-כרגע מאד סובלת! ניסיתי שני הזרעות אך הם כשלו.- האם כדאי בשלב זה לעבור להפריה-ivf ? או לפנות לניתוח?מה עליי לעשות? (נ.ב-אני פולציסטית-אך אין ציסטות של אנדו' )

לא אוכל להתייחס ללא בדחיקתך הכרת כלל הממצאים כולל דוח הניתוח והממצאים בבדיקה ישנה חשיבות רבה בשיפור איכות חייך יחד עם השאגה להשגת הריון אשמח לסייע

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה