לפרוסקופיה להוצאת התקן

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

02/12/2014 | 09:51 | מאת: סופי

שלום רב ד"ר. הרופא שלי לא הצליח להוציא את ההתקן התוך רחמי (מירנה), יש לי אותו כ4 שנים. עברתי לידה אחת קיסרית והוא טוען שהרחם גבוה מאוד ושהוא לא רואה את החוטים של ההתקן והפנה אותי לפרוצדורה הזאת. (מיותר לציין שאני חוששת). מתלבטת האם ללכת לרופא אחר לנסות להוציא או לגשת ישר לפרוצדורה. בנוסף אני גם חוששת מהכאבים ומעדיפה לעשות את הפרוצדורה בהרדמה. וגם, לא יודעת האם לעשות את זה באופן פרטי או מה שהקופת חולים מספקת מספיק טוב. מה דעתך?

שלום לך באם ההתקן ברחם ניתן להוציאו במסגרת היסטרוסקופיה אבחנתית פעולה יחסית פשוטה וקלה , באם אינו בחלל הרחם יש צורך בביצוע צילום בטן ריק לשם מיקומו המדוייק כמובן שניתן לטפל בנושא במסגרת קופת החולים

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה