הריון כ"תרופה" לאנדומטריוזיס

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

20/11/2014 | 11:20 | מאת: מיכל

שלום וברכה, לאחר ניתוח לפרוסקופי לטיפול באנדומטריוזיס המליץ הרופא שלי הריון- מה שלא קורה לצערי בפועל. (לאחר הורדת חצוצרה אחת). כשתייעצתי עם רופא נוסף נאמר לי שטפשי לעשות טיפולים להריון שהרי אני מסכנת את הגוף שלי ומצב האנדו' יכול לחזור כמו לפני הניתוח ואני יכולה להגיע למצב ההתחלתי של כאבים וייסורים. ולכן הוא ממליץ שלא לעשות טיפולים אלה לטפל ע"י מדכאים באנדו'. שאלתי היא מה באמת עדיף? האם אני מסכנת את עצמי? מה עושים? אני אובדת עצות ולא יודעת מה לעשות. אנא עזרה.

שלום לך הטיפול המיטבי באנדומטריוזיס הו זה היאפשר לך לחיות ללא כאבים או תסמינים אחרים ובד בבד יאפשר לך להרות לא אוכל לסייע לך ללא היכרותעימך עם הממצאים בניתוח והממצאים בבדיקה אשמח לסייע בברכה דר סוריאנו

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה