כריתת שחלות

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

13/11/2014 | 09:28 | מאת: מקס

ד"ר נכבד אשתי בת 37 נשאית גן BRCA-1 יש לנו 4 בנות כולן נולדו בניתוחים קייסרים והחלטנו לבצע כריתת שחלות מניעתית רציתי לציין שביתי הקטנה בת 7 חודשים ואישתי עדיין מניקה שאלה- האים ניתן לבצע את הניתוח בזמן הנקה... או שצריך לחכות תקופה של מ"ס חודשים לאחר סיום הנקה . תודה לך על תשובתך

13/11/2014 | 09:36 | מאת: מקס

רציתי לציין שיש לנו בת בגיל 7 חודשים ואישתי עדיין מניקה תודה

13/11/2014 | 09:36 | מאת: מקס

רציתי לציין שיש לנו בת בגיל 7 חודשים ואישתי עדיין מניקה תודה

שלום לך מכיון שמדובר בניוח אלקטיבי ובהנחה שאין כל ממצא בבדיקה כעת הרי שניתן לדחות את הניתוח עד להפסקת ההנקה אשמח להכירכם ולסייע

15/11/2014 | 21:34 | מאת: מקס

ד"ר נכבד אני מודה לך מאוד על תשובתך אנו נהיה אתך בקשר.

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה