תפקוד אחרי כריתת רחם לפרוסקופית

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

12/11/2014 | 09:20 | מאת: נטע

בשבוע הבא אני עומדת לעבור כריתת רחם בגישה לפרוסקופית, עקב שרירנים ברחם. רציתי לדעת מה רמת התפקוד אחרי ניתוח כזה ואחרי השחרור מהאשפוז ובאופן יותר ספציפי האם ניתן לעלות 4 קומות ברגל אחרי הניתוח? חשוב לי לדעת כדי שאוכל לדעת האם אחרי השחרור מהאשפוז אוכל לחזור הביתה (דבר שמצריך עלייה של 4 קומות ברגל..) או שאצטרך לשהות במקום אחר בינתיים ואם כן אחרי כמה זמן אפשר לעלות מדרגות?

שלום לך יש חשיבות רבה שתפני שאלות אלו למנתח המכיר את מצבך הרפואי, מגבלותייך, תרופות שאת נוטלת ועוד למידע טרם הניתוח חשיבות רבה ולכן מומלץ לפנות לקבלת מידע שלם

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה