שאלות למתחילים

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

09/11/2014 | 00:31 | מאת: מעין

שלום רב. 1. ברצוני להבין מהי הבדיקה המועדפת כיום לאבחון אנדומטריוזיס טרם IVF? האם לפרוסקופיה או היסטרוסקופיה? 2. האם ניתן לבצע מראש היסטרוסקופיה ניתוחית כדי לקצר תהליכים? 3. האם ניתן לבצע צילום רחם בהרדמה כללית באופן פרטי? 4. האם בבדיקת אולטראסאונד ניתן להניח שמדובר באנדומטריוזיס? 5. אם משטח פאפ חזר עם ASCUS ולאחר קולפוסקופיה הכל נמצא תקין ונתבקשתי לחזור על הפאפ בעוד 6 חודשים, האם בזמן זה ניתן לבצע היסטרוסקופיה אבחנתית? תודה תודה, אשמח מאוד להבין. מעין.

שלום לך אני מציע שתפני לרופא המתמחה בנושאים אלו כגון אנדומטיוזיס, או היסטרוסקופיה על מנת לקבל מידע מקיף, שי כמובן צורך להכיר את כלל תלונותייך, את כלל הממצאים במהלך הבדיקה ולקבל ייעוץ מקיף אשר יענה על כלל שאלותייך אשמח מאד לסייע

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה