כאבים עזים עמוק בנרתיק אחרי קיום יחסים

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

01/11/2014 | 21:33 | מאת: טל

שלום, כבר כמה שנים סובלת מכאבם עזים עמוק בנרתיק אחרי קיום יחסים.(לא שורף לא מגרד. כואב עמוק עמוק ומקרין על כל האגן לפעמים) הייתי אצלך לפני שנתיים ושללת אנדמטריוזיס. (בדיקה ידנית +US) לאחרונה עברתי US תלת מימד ושוב נשלל אנדומטריוזיס. הכאבים יכולים להימשך שעות רבות לאחר היחסים (מוקלים בשכיבה מוחמרים בעמידה) ומפריעים לתפקוד יומיומי. פניתי לכמה רופאים אבל לאף אחד לא היה פתרון ברור (קחי אדוויל שעה לפני, שעה אחרי, תנסי תנוחות שונות...) האם יש דרך לעזור לי?

אשמח לסייע, אנא צרי קשר עם מרפאתי ונעמוד לרשותך

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה