פוליפ 2 ס"מ קיר אחורי בחלל הרחם

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

03/11/2014 | 14:41 | מאת: עליזה

דר' סוריאנו שלום רב, בת 49 לאחר 3 לידות. מחזור לא תקין למעלה משנה כלומר מקדים במספר ימים כל חודש והיו 2 מקרים לפני מספר חודשים שהיה לי פעמיים מחזור. כואב מעט בזמן מחזור, דימומים מעט כבדים בבדיקה היסטרוסקופיה התגלה פוליפ 2 ב"מ קיר אחורי בחלל הרחם. א. האם חייבים לנתח?? ב. באם כן, האם זה מחייב הרדמה כללית? תודה רבה עליזה

03/11/2014 | 14:44 | מאת: עליזה

ר' סוריאנו שלום רב, בת 49 לאחר 3 לידות רגילים. בגיל 47 הפלה טבעית. ללא כל התקן או כדורים. מחזור לא תקין למעלה משנה כלומר מקדים במספר ימים כל חודש והיו 2 מקרים לפני מספר חודשים שהיה לי פעמיים מחזור. כואב מעט בזמן מחזור, דימומים מעט כבדים בבדיקה היסטרוסקופיה התגלה פוליפ 2 ב"מ קיר אחורי בחלל הרחם. א. האם חייבים לנתח?? ב. באם כן, האם זה מחייב הרדמה כללית? תודה רבה עליזה

פוליפ בגודל כ 2 סמ בחלל הרחם דורש בדכ כריתה ושליחה לביופסיה ניתן לעיתיםלבצע פעולה זו ללא הרדמה, בעזרת מכשור מיוחד ותנאים מתאימים אשמח לסייע

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה