ציסטה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

17/10/2014 | 01:32 | מאת: רחל

שלום ד"ר גילו לי ציסטה שפירה בגודל 40 ס"מ עם נוזל בפנים ללא דם. אני בת 25 וחצי ונשואה לא מצליחה להקלט להריון והמחזור לא סדיר רציתי לדעת מה ניתן לעשות כדי להוציא אותה ללא ניתוח והאם היא יכולה להתפתח לסרטניתובאיזה קופה יותר טוב לי להיות שבה יש רופאים מומחים לגניקולוגיה בתודה מראש!!

שלום לך ממצא ציסטי וקושי להרות מהוים בעיה שיש להתמודד איתה לא אוכל להתייחס לנושא ללא היכרות עימך, יש להכרי את כלל תלונותייך את הממצאים בבדיקה ובבדשיקה האולטראסאונד יש לראות האם ישנם גורמים אחרים לאי פוריות אשמח לסייע

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה