ציסטה דרמואידית 7 ס"מ בשחלה שמאלית

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

02/10/2014 | 20:08 | מאת: ליאת.כ

שלום, אני בת 34, בהיריון שני,שבוע 20. השבוע התאשפזתי בבית חולים בעקבות נפילה במדרגות, וגילו לי ציסטה דרמואידית בגודל של 7 ס"מ על שחלה שמאלית. חשוב לציין שהציסטה הזאת הייתה קיימת מההיריון הראשון אבל אז היא היתה קטנה ולא חשבו להוריד אותה. בבית

02/10/2014 | 20:14 | מאת: ליאת.כ

בטעות לחצתי שלח. בכל מקרה כרגע הרופאים ממליצים לנתח ולהוציא את הציסטה על אף שאין לי כאבים ואין סיכון לעובר. ואני ממש בחששות והתלבטויות אם הניתוח הזה כרגע אולי מיותר. בבקשה תמליצו לי מה לעשות

שלום לך לא אוכל לסייע ללא בדיקתך מדובר בממצא שחלתי גדול, החשש הוא כמובן שתזדקקי לניתוח בשלב מאוחר יותר עקב כאבים ואז לא יהיה מנוס מפתיחת בטן, יחד עם זאת יש לזכור כי האבחנה כי מדובר בציסטה דרמואידית דורשת הוכחה היסטולוגית בכל מקרה אשמח לסייע

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה