ציסטה לא פשוטה בשחלה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

21/09/2014 | 13:10 | מאת: sss

ביום שישי האחרון לביתי כאבה הבטן מאוד ופנינו למיון תל השומר - היא בת 18.5 ובאולטרסאונד התגלתה ציסטה לא פשוטה בגודל 4.5 ס"מ בבית החולים תל השומר הרגיעו אותנו שהציסטה אמורה להעלם עם לקיחת גלולות תכף אחרי קבלת המחזור יש לציין שבדיקות דם ושתן יצאו תקינות לחלוטין האם יש לנו סיבה לדאוג

לא אוכל לסייע ללא בדיקתה ממצאים ציסטיים בשחלה עלולים לגרום לכאבים ולעיתים אינם נעלמים לאחר הווסת יש צורך כמובן במעקב אשמח לסייע בהמשך

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה