היסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

11/09/2014 | 06:05 | מאת: אריאלה

בת 52 , לפני חצי שנה לערך חליתי בסרטן שד שהתגלה בממוגרפיה שיגרתית, נותחתי בגידול הוצא + 2 בלוטות לימפה מיקרוסקופיות, בהמשך להמלצת האונקולוגית, ובדיקת אונקוטייפ, עברתי הקרנות בלבד+ טיפול בטמוקסיפן, אני במעקב רופא נשים, והיות ורירית הרחם היתה מעובה, ביקש ממני לחזור לאחר 3 חודשיים (אתמול), סיברתי לו כי בהמשך ללקיחת הטמוקסיפן , היו לי פעמיים הפרשות דמיות, מאחר ולא הצליח לעשות את הבדיקה כי צוואר הרחם סגור, (PAP בוצע לפני 3 חודשים והיה תקין) מבקש לעשות את הבדיקה בהרדמה, האם זה יכול להיות גרורה של סרטן השד, עברתי לפני הניתוח pet ct והיה תקין, אני בחרדה נוראית

אין קשר בין הדברים יש לבצע היסטרוסקופיה אבחנתית לשם בירור חלל הרחם ובירור הסיבה חרירית מעובה אשמח לסייע בהמשך

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה