התכווצויות חזקות 3 חודשים לאחר היסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

02/10/2014 | 08:12 | מאת: נטע

שלום ד"ר, אני בת 30 ללא הריונות קודמים. בתאריך 10.7.14 עברתי היסטרוסקופיה ניתוחית להסרת מחיצה ברחם, בעומק של כ-80% מחלל הרחם. מאז עברו 3 ווסתות. בווסת האחרון היו לי התכווצויות וכאבי בטן חזקים וחריגים יותר משתי הפעמים הקודמות שהיו נסבלות. הכאבים נמשכו כשבוע ולא יומיים שלושה כמו בדר"כ. הדימום היה נורמלי (לא חזק ולא חלש). הכאבים חלפו עם תום הווסת, אבל הם קצת הדאיגו אותי. אני תוהה האם בעקבות זאת יש צורך בבדיקה נוספת לפני התחלת הניסיונות להרות? האם בכל מקרה עבר מספיק זמן החלמה כדי להתחיל לנסות להרות? תודה רבה, נטע

שלום לך יש הגיון בביצוע היסטרוסקופיה אבחנתית לבירור חלל הרחם ושלילת הידבקויות תוך רחמיות יש לוודא כי כל המחיצה הוסרה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה