היסטרוסקופיה ניתוחית

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

25/09/2014 | 16:52 | מאת: מ

מתוכננת לעבור היסטרוסקופיה ניתוחית על מנת לפצוח מחיצה ברחם. המחזור הקדים לי, קיבלתי מחזור ב19.9.2014 והניתוח נקבע ל2.10. 1. כמה זמן לאחר תחילת המחזור ניתן לבצע את הפרוצדורה? 2. הביוץ אצלי חרוב מתחיל לפני היום ה 14, האם בעייתי לבצע את הניתוח בתאריך הנל או כדאי להקדים? תודה 1.

כדאי להיוועץ עם רופאך, לגבי מועד הניתוח האם יש צורך בטיפול הורמונלי לאחר מכן לקבל מידע לגבי גודל המחיצה והלאה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה