רחם דו קרנית

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

22/09/2014 | 23:32 | מאת: מיכל

אני עדין רווקה וגילו אצלי רחם דו קרנית מה זה ובמה זה מתבטה ומה ההשלכות של זה בעתיד והאם האפשר לסדר את זה

שלום לך ראשית יש לאבחן האם מדובר ברחם דוקרני או מחיצתי הטיפול כמובן שונה לחלוטין יש לדעת האם את סובלת מתלונות יש לבצע על קול כליות ודרכי שתן אשמח להכירך ולסייע

28/09/2014 | 22:46 | מאת: מיכל

לפי הדיקת סיטי שבוצע מדובר על דו קרני ואני סובלת רק מכאבים חזקים בזמן הוסת

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה