רחם שרירני

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

11/09/2014 | 15:49 | מאת: מירב

שלום,בת 29 ללא ילדים, יש לי רחם שרירני, ובבדיקה אחרונה נאמר לי שאחד מהשרירן גדל מ 3 ס"מ ל 5 ס"מ, או שכנראה התאחד עם שרירן אחר שהיה, שאותו הרופאה לא ראתה בבדיקה. אני סובלת מכאבי בטן עזים מאוד, וגם כאבים באגן. הרופאה לא המליצה לנתוח מאחר וזה עלול לפגוע ברירית הרחם, וגם הם לא ממוקמים ברירית, ככה שעדיף כרגע לא לנתח. העניין הוא שאני סובלת מאוד מכאבים.. מה לעשות?

לא אוכל לסייע ללא בדיקתך והכרת כלל הממצאים אשמח לסייע בהמשך

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה