היסטרוסקופיה אבחנתית

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

08/09/2014 | 01:28 | מאת: נטע

ד"ר סוריאנו שלום , אני בת 37 , עברתי אתמול היסטרוסקופיה אבחנתית. לבירור אי פריון ,הכל יצא תקין . אך בזמן שהרופא עשה לי ראיתי נקודות אדומות ששאלתי אותו מה זה התשובה היתה " שאת חיה " ..... האם. תוכל להסביר לי מה הן הנקודות הללו והאם הם קשורות להפלה טבעית (גרידה) ? והאם יש סיבה לדאגה. או שאני יכולה להמשיך עם הivf בראש שקט? תודה, נטע

לא אוכל לסייע אנא פני לרופאך אשר ביצע את ההיסטרוסקופיה האבחנתית

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה