תוצאות היסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

06/09/2014 | 12:43 | מאת: סיגלית

שלום רב, בת 28, סובלת מהפלות חוזרות. ביצעתי היסטרוסקופיה פעמיים. הבדיקה הראשונה לפני כשנתיים - הכל תקין מאז עברתי עוד 4 הפלות חורות בשבועות הראשונים. תוצאות הבדיקה השניה לדברי הרופאה היא שיש לי נק' אדומות בחלל מרחם חשש לאנדיומה, לא בטוח. בהריון השלישי ביצעתי גרידה ושלחו בדיקה הסטולוגיה שיצאה תקינה. בדיקת PAP טרם קיבלתי תשובות. יש ממה לחשוש? תודה, סיגלית

06/09/2014 | 17:46 | מאת: סיגלית

חחש לאדניומוזיס* המשך מעקב

לא אוכל לסייע ללא היכרות עם כלל תלונונותייך, ממצאים בבדיקה ויכרות עם עברך הרפואי אשמח לסייע

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה