ציסטה בשחלה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

04/09/2014 | 15:37 | מאת: שירה

הי רציתי לדעת מה הסיכוי לפגיעה בשחלה בהוצאת ציסטה והאם כדאי לעשות מחזור ivf קודם.

לא ניתן לסייע ללא פרטים ברורים, ממצאים בבדיקה ממצאים בבדיקת האולטראסאונד עברך המיילדותי ועוד ועוד לא ניתן לקבוע צורך בניתוח ללא הכירות עם כלל המידע פני לייעוץ עם כלל הפרטים

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה