שלום ד"ר סוריאנו!

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

03/09/2014 | 00:10 | מאת: חגית

לפני כ-8 חודשים קיבלתי טיפול בלוקרין שהשפיע ל-חצי שנה כל התופעות של האנדו' נעלמו וכעת הכאבים שבים לאטם עם כל מחזור מחזור.זה המחזור השלישי שקבלתי כאבי האנדו' שבו במלא עצמתם החודש הזה הרגשתי על סף עלפון ובחילות ושלשולים וכאבים ובהמשך אף חום 38 נאמר לי שיש לי דלקת באגן. האם יש קשר בין התופעות הנ"ל לאנדו'? ובנוסף-מה עליי לעשות?-אני כרגע מנסה עוד הריון השאלה אם אפשר להקפיץ אותי ישר להפריה חוץ גופית ולא להמתין בהזרעות עד שאקלט?ומה עושים בינתיים עם הכאבים??

פני לייעוץ מסודר ע"י רופאך או במסגרת מרפאה המתמחה בתחום

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה