הפלה נדחית ושאריות

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

01/09/2014 | 20:56 | מאת: פרטי

דר סוריאנו שלום. אני בת 25 עברתי הפלה נדחית לפני חודשיים בשבוע 10 בגלל היעדר דופק באמצעות 4 כדורי ציטוטק. בסיום הפעולה נמצאה שארית והדימום המשיך. הופניתי למיון לאחר בדיקת גניקולוג שם ביקשו להמתין עד הוסת . לאחר הוסת נותרה שארית וממצאי בדיקת דופלר הציגו שארית 16×9 ממ עם זרימות דם עשירות והופניתי לביצוע היסטרוסקופיה בביח רמבם. מה רמת הדחיפות של הטיפול בעיקר לאור העובדה שעברו חודשיים מיום ההפלה והשארית נמצאת עדיין ברחם? מהם אחוזי הצלחה? האם אמורה להיות בהמשך בעיה כלשהי ?

מומלץ כמובן לבצע היסטרוסקופיה ללא דיחוי אשמח לסייע בהמשך

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה