דימום ארוך לאחר טיפול בזריקות לוקרין

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

24/08/2014 | 13:32 | מאת: ענת נוף

שלום רב, לפני שנתיים עברתי כריתת שדיים ושיחזור כתואה מגידול. השימוש בכדורי טמוקסיפן גרמו לציסטות בשחלות ורמות ה- ca125 לכן בהמצלצת רופאת נשים והאונקולוגית המליצו לי לקבל טיפול של זריקות לוקרין. 3 זריקות כל 3 חודשים.הטיפול עזר והצחיסטות נעלמו.הזריקה הראשונה היתה ב-10/2013 והאחרונה ב-4/2014. ב- 7/2014 קיבלתי וסת הבעיה שהדימום נמשך כבר חודש. האם זה נורמלי? מה ניתן לעשות? כמו כן אני ממתינה ל-MRI שדיים וכל עוד הדימום לא נפסק לא ניתן לבצע את הבדיקה. אודה לקבלת חו"ד. תודה.

שלום לך לא אוכל לסייע ללא בדיקתך והכרת כלל הממצאים אשמח לסייע בהמשך

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה