תוצאות אולטראסאונד לאחר גרידה מאוחרת

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

20/08/2014 | 13:17 | מאת: שירה

שלום רב, כעת ארבעה שבועות לאחר גרידה מאוחרת בשבוע 19 להריון. לא קיבלתי מחזור עד עכשיו ובמהלך השבוע האחרון אני סובלת ממיחושים וכאבים (נסבלים) באזורים שונים בבטן. לא מצריך משככי כאבים בינתיים. אתמול עשיתי אולטראסאונד והתוצאות: "עובי רירית 9.4 מ"מ, רירית מעט לא סדירה, לא נראה שמדובר בשארית הריונית אך מומלץ לחזור על הבדיקה ביום ה-5 לאחר הוסת הבאה". בטא קטנה מ-5. דיברתי עם הרופא שאמר שתוצאות האולטראסאונד לא טובות בגלל עובי הרירית (אמורה להיות דקה אחרי גרידה) ובגלל שהיא לא סדירה. כמו כן אמר לי לעשות אולטראסאונד ביום ה-4 למחזור ושאצטרך לעבור היסטרוסקופיה. האם יש אפשרות שבזמן האולטראסאונד הייתי לפני ביוץ ולכן הרירית גבוהה או שאחרי גרידה הרירית אמורה להיות דקה בכל מקרה ? האם לדעתך צריך היסטרוסקופיה או שיכול להיות שאחרי מחזור המצב ישתנה לטובה ? הרבה הרבה תודה

שלום לך לא אוכל לסייע ללא הערכה ובדיקתך יתכן ויש מקום לביצוע הערכת חלל הרחם בהיסטרוסקופיה אבחנתית אשמח לסייע

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה