כיצד להמנע מניתוח כריתת רחם

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

17/08/2014 | 22:10 | מאת: דניאלה

אני בת 61, מזה 8 שנים כבר אין לי מחזור. לפני כחודשיים התחלתי לדמם לסירוגין. הרופא המטפל בי המליץ שאעבור בדיקת היסטרוסקופיה. הבדיקה הראתה שיש לי צניחת רחם בדרגה 3 מתוך 4, לדברי הרופאה שערכה לי את הבדיקה. אכן אני מרגישה מעין "גולה" שיוצאת לי מדי פעם במהלך היום. הרופאה ממליצה לעבור כריתת רחם ואני רוצה להימנע מכך במידת האפשר. האם יש טיפול אלטרנטיבי שיכול למנוע ממני את הניתוח?

טני מייעץ לך לפנות באופן מסודר לקבלת ייעוץ יש להכיר את כלל המידע והממצאים

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה