שאלה דחופה-מתי הכי מוקדם ניתן לאבחן הריון חוץ רחמי

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

15/08/2014 | 22:34 | מאת: שרה גילאון

שלום רב בתי(בת 20) נתקפה בכאב מאוד חד כבר למחרת קיום יחסי מין(לראשונה בחייה) הבנו כי הגיע ביוץ והיא לקחה גלולת פוסטינור. היום קבלה דימום אבל חזק מאוד וגם כאב חד בצד שמאל, ויש לי חשש שזה הריון חוץ רחמי מתי יכולים לאבחן זאת הכי מוקדם? בתודה

שלום לך יש לפנות בדחיפן למיון נשים באם היא סובלת מכאבים ודימום

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה