ציסטה בשחלה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

15/08/2014 | 16:35 | מאת: תהילה

האם מישהו יכול לתת מידע על ניתוח לפרסקופיה להוצאת ציסטה מסוג דרמואיד מהשחלה ? האם הניתוח כואב ואילו תופעות לוואי יש לאחר הניתוח אם בכלל?.

שלוםצ לך תמצאי באתר מידע מקיף לגבי שאלתך נשמח לראותך במרפאה ולסייע באופן אישי לקביעת תור - 0544554692

17/08/2014 | 16:47 | מאת: תהילה

המרפאה פועלת באופן פרטי או שיש הסדר עם קופת חולים?והאם הרופא עובד גם בבית החולים תל השומר?פשוט יש לי טרום ניתוח לתל השומר

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה