חוות דעת

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

12/08/2014 | 21:31 | מאת: ליאת

שלום, לפני כ 9 חודשים היתה לי הפלה טבעית ללא התערבות כירוריגית, מאז מחזור לא סדיר (לפני כן היה סדיר, יש לי 2 ילדים). בחודשיים האחרונים סובלת מדימומים בין המחזורים. עשיתי פאפ לפני כחצי שנה שיצא תקין, אולטרסאונד ובדיקות דם תקינות, דגימה מרירית הרחם תקינה. הומלץ לי לבצע היסטוסקופיה אבחנתית - דעתך בבקשה? מה הסיבות שיכולות להיות לדימום זה לתשובתך אודה, ליאת

שלום לך לא אוכל לסייע ללא היכרות עימך היסטרוסקופיה אבחנתית עשוייה לסייע במסגרת הבדיקה במרפאתי תוכלי לעבור בדיקה היסטרוסקופיה אבחנתית

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה