ממצאים אנדומטריאליים

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

30/07/2014 | 19:42 | מאת: ג'ניפר

ביצעתי בדיקת אולטראסאונד ונמצא: בשחלה ימנית: מבנה ציסטי עכור עם גבולות סדירים גודל 16על15 מ'מ. בשחלה השמאלית: מבנה ציסטי עכור בעל הדיות מעורבת עם גבולות בלתי סדירים עם אזור סולדי בדופן 4על20 ממ. הגודל ציסטה 35על53 ממ. טפולה שמאלית: בסמוך לשחלה: קרומים דקים עם נוזל אגור היכול להתאים לממצא נוזל בחצוצרה. אבחנה מבדלת הדבקיות משמאל. אפשר קצת הסבר? הרופאת נשים אמרה לי שפשוט צריך לעקוב אחרי זה. אני נורא מפחדת, לא עברתי הריון, אני בת 24. ניסיתי להכנס להריון במשך חודש ולא הלך. בזמן המחזור אני סובלת מבחילות, דבר שלא קרה לפני כן. אשמח להמלצה על רופא שיכול ויודע לנתח ולקבל הסבר. תודה.

שלום לך בניכחות תלונות אולו וממצאים כפי שתאת אין מנוס מבדיקתצ מומחה בנושא וביצוע הערכה כללית יש לפנות ללא דיחוי ממצאים אלו מטבעם הולכים ומחמירים ומחייבים בדיקה מקפת אשמח לסייע

03/08/2014 | 23:34 | מאת: ג'ניפר

לאן לפנות ?

טלפון: 03-6447215,054-4554692

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה