שינויים הורמונליים לאחר כריתת רחם

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

07/08/2014 | 11:33 | מאת: איילת

שלום רב, אני עברתי כריתת רחם ב-11/6/14 מאז עברו חודשיים. ואני סובלת מסימפטומים של גיל המעבר.גלי חום, סחרחורות,בחילות, עצבות ודכדוך,חוסר אנרגיות,נדודי שינה,חוסר חשק מיני,חוסר חשק בתקשורת,ואפילו קושי בהוצאת מילים. כל זה ועוד.אני מבינה על סמך קריאה שהגוף מפסיק ליצר אסטרוגן באופן מוחלט, למרות שלא הוצאתי את השחלות.האם עלי לקחת תוספי תזונה,הורמונים, או טיפול אחר. אשמח לקבל תשובה גם במייל. בברכה, איילת אשכנזי 055-6655647

שלום לך אנא פני למרפאה ונשמח לסייע כריתת רחם ללא השחלות אינה פוגעת בהפרשה ההורמונלית מהשחלות לאור התסמינים שציינת יש לבצע הערכה ולהציע טיפול

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה