תשובה פתלוגית

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

17/07/2014 | 09:51 | מאת: א

ד"ר שלום אני בת 56 ונוטלת טומוקסיפן במשך שנתיים כאשר פעמיים היה לי עיבוי רציני של רירית הרחם דבר שהצריך היסטוסקופיה וגרידה ובנוסף גרידה בגלל דימום מסיבי לפני שבוע עשו לי הסטוסקופייה ולהלן תוצאות הביופסייה אודה לך באם תסביר לי מה הממצא ומהי דרך הפעולה בהתחשב בעובדה שאני לא יכולה לקחת הורמונים תוצאות הביופסיה polypoid fragments of endometrium showing foci of endometrial intraepithelial neoplasia (ein) no cervical mucosa present

אנא פני לרופאך לקבלת הסבר מפורט נושא זה חשוב ואין להתייחס אליו במסגרת הפורום

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה