הסרת מחיצה חלקית

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

29/07/2014 | 11:04 | מאת: מיקי

שלום ד"ר סוריאנו,בהיסטרו' אבחנתית נמצאה אצלי מחיצה רחבה (אולי הידבקויות דמוי מחיצה) של כ25%. האבחנה נעשתה 3 חודשים אחרי גרידה בעקבות הפלה נדחית (הריון ראשון, ספונטני). האם היית ממליץ להסיר את המחיצה בהיסטרו' ניתוחית על אף שהיא קצרה יחסית (אך רחבה)? האם יש סיכוי מוגבר להפלות חוזרות? תודה!

לא אוכל להתייחס ללא היכרות עימך ובדיקתך כולל דוח הפעולה שעברת לממצאים בהיסטרוסקופיה חשיבות רבה ועל פי הממצאים יש לקבל את ההחלטה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה