ציסטה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

28/07/2014 | 23:59 | מאת: סוניה

שלום, ביצעתי בדיקה נרתיקית, ואלה התוצאות, ממצא ציסטי עכור בשחלה, בתוך הממצא מבנה רקמתי לא סדיר בעל זרימה בשחלה השניה  ממצא , חלקו נוזלי וחלקו אקוגני מעורב עכור יתכן דרמואיד , ללא זרימות בתוך הממצא מה זה אומר? חשוב לציין שביצעתי את אותה הבדיקה לפני חצי שנה, והשחלה השניה נצפתה תקינה לגמרי. מה זה אומר?

ממצאים אלו דורשים המשך הערכה ובדיקה יש להכיר את כלל תלונותייך והממצאים בבדיקה יש לעקוב אחר גודל הממצא שלא פרטת פני להערכת מומחה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה