דעתך

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

23/07/2014 | 16:59 | מאת: דסי

שלום רב, שמי דסי 37 ללא ילדים, לאחר היסטורוסקופיה אבחנתית נתגלה שרירן בגודל 3 ס"מ בפונדוס קרוב לפיה ימניה רובה בדופן בשבוע שעבר עברתי היסטרוסקופיה ניתוחית ולצערי הרב הסירו את רובו אך עדין נשאר בדופן קרוב לפיה הימנית. א.כרגע סביבת הרחם נקיה, אני מנסה מזה שנתיים להיכנס להריון. אני שוקלת לנסות להיכנס להריון עוד כחודשיים ולא לעבור את הניתוח השני. מה דעתך? אני יודעת שההמלצה הרפואית הינה , ניתוח חוזר עוד חודשיים במטרה להסיר את כל המיומה. האם לאור גילי ולאור זה שלא מובטח לי שבניתוח הבא אכן זה יוסר במלואו לא היית מתגמש עם ההמלצה? איזו סכנה נשקפת לי? תודה :/

באם השרירן לא הוסר השלמותו ודוחק את הרירית או מעוות את החלל או חודר אליו מומלץ על כריתת השרירן בשלמותו לא אוכל להתייחס מעבר לכך ללא בדיקתך והיכרות עם כלל הממצאים

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה