המלצה לניתוח לכריתת רחם

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

13/07/2014 | 16:31 | מאת: מרים

שלום רב, אני בת 56 עד לפני שנה המחזור היה סדיר, ומאז כל 3-4 חודשים. יש לי צניחת רחם,להלן התוצאות מבדיקה גניקולוגית PS וולה,רירישת של הנרתיק,צוואר הרחם תקינים ,ציסטולה דרגה III כל הקיר הקדמי בחוץ צניחת רחם דרגה III חלק מקדים כ-6 ס"מ מתחת לפורשט קיר האחורי שמור בשליש התחתון PV/R : רחם מעט מוגדל,נייד,לא רגיש ,אין רגישות או ממצאים באיזור טפולות. לא מתאימה לחילופיות טיפוליות כולל שימוש בפסרי, תיקון כירורגי. המלצה של הרופא כריתת רחם לא כריתת שחלות. בעוד חודשיים אני צריכה לעבור את הניתוח, אבל מאוד פוחדת. לפי הנתונים שכתבתי האם אני חייבת לעבור את הניתוח. מה הסיכונים? והאם יש דרך אחרת? אודה אם תענו לי למייל שלי.

לא אוכל להתייחס ללא היכרות עימך ובדיקתך החלטה על ביצוע ניתוח חשובה מידי ולא כדאי לבצעה ללא היכרות ובדיקה אשמח לסייע בהמשך

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה