האם סביר

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

05/07/2014 | 09:02 | מאת: אריאלה

האם סביר/ הגיוני/ ייתכן שיהיה גם אנדומטריוזיס וגם שחלות פוליצסטיות ? הכל התחיל בעקבות כאבי מחזור קשים... בהתחלה הועלה חשד לאנדו, רופא אחר חושד לשחלות פולציסטיות... אני מבולבלת ולא יודעת מה קורה ? האם הטיפול זהה בשני המקרים, האם האבחנה זהה... ? אשמח לכל פיסת מידע שתוכל להעניק ולהאיר עיניי.

שלום לך שחלות פוליציסטיות אינו גורמות לכאבים אלא לתלונות אם בכלל אחרות לגמרי אני מציע לפנות למומחה ולעבור הערכה מקפת אשמח לסייע

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה