ציסטות אנדומטרליות

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

26/06/2014 | 23:21 | מאת: מירי

שלום אני בת 35 לאחרונה בעת בדיקה שגרתית אצל רופאה נשים התגלו אצלי 2 ציסטות סגול של 35-38 מ"מ ועוד 25-35מ"מ בשחלה השמאלית ועוד ציסטה פונקציונלית בשחלה הימנית בגודל של 4 מ"מ . אין לי עבר של ציסטות . ועשיתי גם אולטרסאונד יותר מקיף . שאלתי היא : נאמר לי שאפר לחיות איתם עד 120 באיזה גודל פונים לניתוח ? האם הן קטנות עם הזמן ? אך יודעים בוודאות שזה שפיר אני ממש חוששת אשמח לתשובתך

על מנת להחליט האם יש מקום לטיפול או לניתוח יש להכיר את כלל תלונותייך את הממצאים בבדיקה את בדיקות ההדמייה וכמובן את עברך הרפואי ועבר משפחתי רק על סמך כלל המידע ניתן לייעץ יש לדעת האם את בעת מעוניינת בפוריות וכן הלאה לא ניתן להמליץ על טיפול ללא כל זאת

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה