הפלה טבעית ?

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

24/06/2014 | 12:41 | מאת: אני

ד"ר סוריאנו שלום רב, עברתי את גיל 40. בעברי שתי גרידות בעקבות שני הריונות טבעיים בהם דופק העובר פסק בשבוע 8. בבדיקת החומר מהגרידה הראשונה , נקבע כי הייתה מולה חלקית. החומר מהגרידה השנייה התברר כתקין. אחרי הפסקה , ניסינו שוב, ולפי כל התחושות חשבנו שהצליח. בבדיקת הריון ביתית - תשובה שלילית ובבדיקת בטא כנ"ל (רופא המשפחה אומר שבדקתי בטא מוקדם מדי - אחרי 13-12 ימים מהביוץ). שבוע לפני המחזור העתידי (28.6), התחיל דימום שהלך והתגבר . היום מראה סימני רגיעה (לאחר יומיים וחצי ). אני חלשה מאד . איך אדע האם המחזור פשוט הקדים או שמא עברתי הפלה טבעית? אשמח לדעתך המקצועית, תודה רבה מראש, אני

לא אוכל לסייע אנא פני לרופאך לבדיקה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה