היסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

14/06/2014 | 23:57 | מאת: ענת

הבנתי שהיסטרוסקופיה היא ההליך המועדף להידבקויות ברחם אך גם קראתי על סיכונים רבים כמו נקב ברחם, בצקות במח, החמרת ההידבקוית - איך אפשר להחליט לעבור את ההליך הזה ולעבור אותו בשלום? כך כך מפחיד. האם יש דרך אחרת קצת יותר בטוחה?

שלום לך היסטרוסקופיה נחשבת לפעולה בטוחה מאד ועדיפה על כל אופציה אחרת אינני יודע כיצד בוצעה האבחנה אבל באם נעשתה כראוי לאחר היסטרוסקופיה אבחנתית הרי שחומרת ההידבקויות ידועה איני רואה סיבה לדאגת יתר אשמח לראותך ולסייע

17/06/2014 | 14:25 | מאת: ענת

שלום ד"ר ותודה על תגובתך. עדיין לא עברתי את ההליך ועדין אף לא הובחנתי אך עקב ההפלות החוזרות ואחרי ניתוח קיסרי זה החשד העיקרי שלי. אני מבינה שקודם עוברים היסטרוסקופיה אבחנתית ואז עוברים לניתוחית (לאחר ההבחנה) או שמא בהבחנתית כבר אפשר לפתור בעיות אם יש? יש לי תור למרפאה להפלות חוזרות ב 8/7 ואז כנראה יתנו לי הפניה או כל מה שצריך. אשמח לפגוש אותך. האם אתה מקבל דרך קופת חולים מכבי או איך זה הולך? תודה רבה ענת

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה