אנדומטריוזיס אלרי ניתוח

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

07/06/2014 | 02:32 | מאת: לנה

עברתי ניתוח לפני שבןעיים וחצי לא הכי מוצלח לצערי. בניתוח התגלו מלא מוקדים בין היתר בסרעפת. כבד חלל הבטן....כל זה לא הוסר נודע לי רק בביקורצ אחרי הניתוח באגן וטרו הדבקויות רבות כי הסירו לי ציסטה גדולה משחלה אחת הפרידו שחלות וטז כשהחלו להסיר ציסטה משחלה שניה החל דימום והוחלט לעצור ניתוח... למה חא הוסר מהסרעםת טענה כי לא היו לי טענות לגבי כך- עכשיו תקופה ארוכה אני סובלת מקשיי נשימה אך אף פעם לא קישרתי זאת לאנדו ורופאת משפחה שלי טענה זה מסטרס ןדיכאון ועל כן לא סיפרתי על כך לרופא נשים עכשיו כשגילית על המוקד בסרעפת הבנתי שכנראה זה הגןרת לכאב וקושי נשימה לפעמים קוצר..הרופא שלי נתן לי לשלושה חודשים ויזאבל ואז ישר לפנות לivf האם לדעתך זו דרך בטןחה? האם הנגע בסרעפת לא יגדל בעת טיפול הivf.?האם לא אמורים להסיר את המוקדים באזורים סרעפת כבד וכו?ויש תופעה חדשה של צרבת כבד האם תופעה של ניתוח/גלןלות?

שלום לך פני בהקדם למומחה לאנדומטריוזיס. הביאי עימך את כלל המידע הרפואי על מנת לקבל ייעוץ מסודר לא אוכל לסייע ללא היכרות עם כלל הפרטים יתכן ואיברים נוספים מעורבים ויש לברר נושאים אלו לפני התחלת טיפוטל זה או אחר

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה