ציסטה שחלתית ענקית

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

07/06/2014 | 15:10 | מאת: לילך

שלום דר בת 36 עם עבר גיניקולוגי עשיר (דרמואידים דו צדדים שהוצאו בלפרוסקופיה כושלת שהפכה לחפרוטומיית חירום בעקבות כל זה עברתי המון טיפולי פריון, כריתת חצוצרות דלקתיות ויש לי תאומות מקסימות היום) עם זאת לפני שבועיים בבדיקה שגרתית התגלו 3 ציסטות גדולות בשחלה שמאלית שהינה מוגדלת ל10 סמ. אני ממתינה לתור של דופלר אגן ולייעוץ פרטי אל בינתיים מוטרדת מ: 1. כאבי גב תחתון קשים - קשור? 2. חשה תזוזות בבטן כמו ממש של עובר בשבוע מתקדם - ממש רואים גם את הבטן זזה - על מה זה מעיד? 3. ייתכן וההמתנה של שבועות לניתוח היא מסוכנת? תודה

יש ללמוד מנסיונך הקודם ולא לדחות טיפול כירורגי בהקדם גם כך חבל שהממצאים הגיעו לךגדלים שכאלה פני למומחה בתחום הלפרוסקופיה ללא דיחוי

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה