חפץ חיים

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

10/06/2014 | 15:00 | מאת: שירי

שלום ד"ר סוריאנו! לפני כשנה אובחנתי באנדומטריוזיס בלפרסקופיה. במהלך הנה האחרונה עברתי הפלה ואחריה קיבלתי טיפול בזריקת לוקרין כרגע עבר למעלה מ-5 ח' ועדיין לא קיבלתי מחזור. בנוסף נכתב בבדיקת היסטרסקופיה האחרונה שעשיתי כי-הרירית במראה אטרופי. מה אני אמורה לעשות עם הממצא הנ"ל?ואיך לטפל? אני מאד רוצה כבר לנסות הריון.

אשמח לסייע אנא פני אלי עם דוח הניתוח, כלל המידע הרפואי כולל דוח ההיסטרוסקופיה ובדיקות הורמונליות באם ביצעת ואוכל לייעץ לך בברכה דר סוריאנו

10/06/2014 | 17:04 | מאת: שירי

עשיתי כמה וכמה א"ס ונאמר לי פעמיים שאני אמורה לקבל מחזור. אבל כנראה הרירית במראה האטרופי מונעת. איך אפשר לטפל? האם יש קשר לכך שבצילום הרחם נכתתב אצלי כי-ישנו פגם מילו בסמוך לחצוצרה בחלל הרחם. האם זה קשור לאנדו'?או לממצא אחר? בניתוח מלפני שנה נמצא רק הידבקויות באגן ו-אדנומיוזיס

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה