באבחנה יש לביתי המטוקולפוס

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

29/05/2014 | 08:15 | מאת: נטלי

אני אמא לבת 20 לאחר צילום MRI ידוע על רחם דידלפי עם שני צוארים נפרדים (בנוסף כליה שמאלית בודדת)ומבדיקה מצאו שיש לה המטוקולפוס. שאלתי היא האם יש בעיה בלהרות? והאם ניתן לטפל בזה?

יש הכרח לטפל בממצאים אלו המצב גורם לאי נוחות לכאבים ועלול לגרום לנזקים בהמשך

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה