זריקת וולטרן

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

04/06/2014 | 20:26 | מאת: lili

שלום רב לפני מספר שנים אובחנתי עם ארנדומטריוזיס ועל כן נטלתי גלולות ברצף. עכשיו אני ממתכננת הריון באמצעות IVF. עם הפסקת הגלולות חזרו הכאבים בזמן הוסת וכדורים כמו אפטלגין ופרקוסט כמעט ולא משפיעים. רופאת המשפחה המליצה לי לנסות זריקות וולטרן. האם מומלץ או עלול להיות מסוכן?

שלום לך מוןמלץ לפמני התחלת טיפול לעבור הערכה מקפת יש חשיבות רבה לתיעוד הממצאים בשלב זה לוודאי כי אין מעואבות של איברים נוספים שאין מעורבות של מערכת השתן או המעיים לפני החלטה על טיפול

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה