תוצאות היסטרוסקופיה - רירית רחם עם נקודות אדומות

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

30/05/2014 | 09:03 | מאת: ירדנה

אני עוברת טיפולי הפרייה כי יש לי אנדומטריוזיס ולפני כשנה עברתי הסרת חצוצורות דו צדדי (בגלל סקטוסלפינקס) וגם התוספתן שהיה נגוע. יש לי אנדרומטריומות בשני הצדדים. עברתי אתמול בדיקת היסטרוסקופיה אבחנתית. בבדיקה גילו כי על רירית הרחם יש נקודות אדומות. תשובות לביופסיה יגיעו רק בעוד 3 שבועות. בדיקות PAP תמיד תקינות. מה יכול לגרום לממצא כזה ברחם?

לעיתים הממצאים מתאימים לאדנומיוזיס אשמח להכירך ולראות כיצד ניתן לסייע

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה