תיקון נישה ברחם

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

21/05/2014 | 18:46 | מאת: ציפי

שלום רב, אני שנתיים וחצי אחרי ניתוח קיסרי ובבואי להיכנס להריון שוב אבחנו אצלי נישה ברחם (אולטרסאונד תלת מימד והיסטרוסקופיה). הנישה כמובן בחתך הניתוח ובתוכה ציסטה עם נוזל כלוא. עובי דופן הרחם באזור הציסטה 3ממ ובחלק מהמקומות בין 2.7-2.9 ממ. הרופאים גם מאוד התלבטו אבל ממליצים על ניתוח לפרוסקופיה לתיקון. אשמח לחווד נוספת, וכמו כן להבין את משמעות הניתוח עצמו , סיכונים, סיכויי הצלחה , משך ההחלמה , כניסה להריון לאחר ניתוח כזה. תודה רבה!!!

25/05/2014 | 23:36 | מאת: פיפוש

הי ציפי מה המליצו לך אשמח לדעת מאחר וגם לי יש נישה ואני מתלבטת לגבי הריון נוסף

27/05/2014 | 08:44 | מאת: ציפי

בשורה התחתונה המליצו לנתח. הסיכוי לסיכון הוא נמוך אבל מדובר בסיכונים משמעותיים. אני כרגע נוטה לנתח אבל אני כנראה אלך לחוות דעת נוספת

לא אוכל לסייע ללא בדיקתך ישנה חשיבות רבה לפרטים לממצאים ולהערכה המדוייקת לפני החלטה על ניתוח כדאי להיוועץ ולקבל דעה נוספת

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה