לוקרין-לפני ניתוח

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

21/05/2014 | 16:42 | מאת: סיוון

שלום ד"ר, קיבלתי מרשם ללוקרין אצלכם.מתי מזריקים אותה,אחרי הווסת או באיזה יום של הווסת?ונתבקשתי לעשות בדיקת דם לפרופיל הורמונלי:האם ביום מסויים של הווסת או לא משנה מתי? תודה רבה

25/05/2014 | 11:56 | מאת: סיון

שאלה נוספת,מה קורה אם הווסת מאחרת בשבוע/שבועיים,האם ניתן להזריק לוקרין בלי קשר לווסת?אני ממש סובלת כבר מכאבים.

אנא פני ישירות למרפאה ונשמח לסייע

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה