הסרת מחיצה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

11/05/2014 | 22:10 | מאת: מ

שלום לאחר היסטרוסקופיה אבחנתית הובחנה ברחם מחיצה של 60 אחוז. מהן ההשלכות של הסרת מחיצה? אילו סיבוכים ההסרה עלולה ליצור ברחם? (שמעתי על הידבקויות...מה זה אומר) לאחר ההסרה אנחנו הולכים לivf בגלל בעיית זרע. האם הסיכונים עלולים להקשות על קליטת העוברים בivf? מכיוון שתיווצר פגיעה ברירית. תודה

מחיצה של כ 60% מהווה מחיצה משמעותית אשמח לסייע במתן מידע מקיף לגבי הניתוח אנא צרי קשר עם מזכירתי 0544554692

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה