הטיפול באנדו

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

20/05/2014 | 00:02 | מאת: דנה

שלום, מה לדעתך הטיפול היעיל ביותר באנדו ? האם טיפול רציף בגלולות למניעת הריון הוא אכן הטיפול שמקובל להתחיל עימו ובמידה וכן האם יש משמעות לסוג הגלולה, מבחינת הרכב אסטרוגן/פרוגסטורון ? כמה חודשים ניתן לקחת ברצף? מה נחשב עובי תקין של רירית הרחם ? האם הגלולות יכולות להשפיע על עובי הרירית ומה הסיכונים בכך ? אודה מאד לתשובתך ולהארת הדרך בראשיתה עקב הפחד מאבחנה זו ....

עניתי לך על שאלה זו בפורום תל השומר טיפול גלולות אכן מהווה קו טיפול ראשון, טיפול זה אינו מתאים לכלל הנשים אך ללא ספק מהווה בחירה ראשונה למעט אלו המעונינות להרות הבקדם רירית הרחם כמובן מושפעת מהטיפול ותהפוך לדקה חשוב לפנות להערכה מקיפה לפני שמחליטים על טיפול זה אוא אחר

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה