יחסי מין ואוננות

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

04/05/2014 | 14:40 | מאת: רונית

אני אחרי ניתוח כריתת שחלות בפתיחת בטן .הפתיחה רוחבית . מתי ניתן לקיים יחסי מין? האם אוננות מהווה לחץ בטני ? האם מותרת? תודה

לא ברור מדוע עברת ניתוח זה בפתיחת בטן מה הייתה ההתוויה לניתו ומה היו הממצאים אנא פני לרופאך המכיר את כלל המידע הרפואי לקבלת המלצות

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה