הידבקויות

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

03/04/2014 | 08:15 | מאת: חסוי

שלום בת 23 מנסה להיכנס להריון דימומים לא סדירים בין מחזור למחזור בבדיקת היסטרוסקופיה הוחדר ההיסטרוסקופ לצוואר הרחם ונמצא הידבקות המונעת את המעבר לחלל הרחם במידה ולאחר הפרדת הידבקות באמצעות ההסיטרוסקופ ובהנחה שחלל הרחם תקין ללא הידבקויות ישנה אפשרות שהידברות כזו תחזור שנית וממה נובע הידבקות כזו עם מעולם לא עברתי גרידה הפלה או ביצוע פולשני ברחם

אני מתקשה לקבל את העובדה כי צוואר הרחם חסום למרות שלא עברת כל התערבות או פעולה וכי אין כל שינוי בכמות הווסת אשמח לברר את הנושא אך הצעתי לא לבצע כל פעולה ניתוחית עד לבירור העניין

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה